Säkit/Geotekstiilit

Koneita säkinsuun sulkemiseen, säkkien valmistukseen ja geotekstiilien ompeluun.

Verhoilijat

Verhoilijat työskentelevät huonekaluteollisuudessa ja verhoiluliikkeissä. Teollisuuskoneemme sopivat mainiosti verhoilutyöhön, sillä ne ompelevat laadukkaita saumoja huonekakankaisiin ja -nahkoihin kolmisyötön ansiosta.

Tarjoamme verhoiluun useita konemalleja ja lisälaitteita.

Industrisymaskiner för möbelindustrin Huonekaluteollisuus

Teollisuuskoneemme mahdollistavat huonekalujen valmistuksen kaikista materiaaleista korkealaatuisilla saumoilla. Meiltä löytyy tarvikkeet ja työkalut vetoketjuille ja putkille sekä ohjauslaitteita pistelyyn, reunanauhoihin ja saumaukseen. Lisäksi meiltä löytyy leikkureita pienistä langattomista käsileikkureista automaattileikkureihin tai CNC-leikkureihin.

Myymme hyväksyttyjä ja ympäristöystävällisiä liimoja huonekalujen valmistukseen sekä suurille materiaaleille tarkoitettuja silityslaitteita.

Ortopedia

Koneitamme käytetään ortopedisten tuotteiden valmistukseen.
Urheilutuet ja tukikorsetit, potilaalle yksilöllisesti valmistetut proteesit, istuintuet esim. pyörätuoleille ja kengät.

Vaateteollisuus

Vaateteollisuus on osa ompeluteollisuutta, jossa valmistetaan vaatteita. Käyttövaatteiden, kuten housujen, paitojen ja haalarien valmistus vaatii erinomaista työtä. Meillä on erinomainen tuotevalikoima ompelukoneista, napinläpikoneisiin ja korkeatasoisin automaatteihin.

Autoteollisuus

Laadukkaat ja kestävät saumat tekevät autoista mukavampia. Autojen verhoilu, sisustus ja turvavarusteet edellyttävät hyviä laitteita. Koneemme helpottavat moottoripyöräsatuloiden, mattojen, niskatukien, skootterityynyjen, avoautokattojen ja istuinten muotoilussa. Kohteina ovat myös nahkaverhoilut, lentokoneiden, bussien ja helikopterien sisustukset.

Kotitekstiilit

Kodintekstiileihin kuuluu verhojen, vuodevaatteiden, pöytäliinojen, pyyhkeiden, lampunvarjostimien, tyynyjen ja mattojen valmistus.

Kodin sisustustuotteiden kysyntä on suurta, joten markkinoilta löytyy monia korkealaatuisten tuotteiden valmistajia. Toimitamme koneita leikkaamiseen ja ompeluun.

Tekniset tekstiilit

Tekninen tekstiili on laaja ja jatkuvasti lisääntyvä teollisuuden ala. Ompelulaitteiden lisäksi tarjoamme tekniikkaa mm. saumaukseen kuumailmalla ja kuumakiilalla, ultraäänileikkaukseen sekä pyörö- ja pystyteräleikkaukseen. Asiakkamme valmistavat mm. suodattimia, markiiseja, aurinkosuojia, rulla- ja pimennysverhoja, telttoja, maastokankaisia tuotteita armeijalle, hihnoja ja uima-altaan suojuksia.

Induktas maskiner för tryckeribranschen Painotalot

Markkinointimateriaalien, kuten mainoskankaiden, jättikuvien ja banderollien digitaalinen painaminen vaativat viimeistelyä. Tarjoamme ratkaisuja ompeluun, saumaukseen, leikkuuseen sekä purjerenkaiden kiinnitykseen.

PVC- ja PE-kankaiden sekä verkkojen saumaus: kedernauhat, taskut, reunataitteet, limisaumat ja nyörikujat.

Maskiner för tvätteri Pesulat

Tarjoamme pesuloille ergonomisia teollisuusompelu- ja parsintakoneita tekstiilihuoltoon. Esimerkkitoimintoina housujen lahkeiden korjaus, päälleompelu, polvisuojat ja merkit, vetoketjujen korjaus, hihansuut ja vyötärönauhat. Tarjoamme myös prässäyslaitteita.

 

 

Indukta levererar symaskiner och tråd till skomakeri Suutarit

Palvelemme sekä suutareita että kengänvalmistajia. Vapaavarrellisia teollisuusompelukoneita, joiden ompelusuunta on valittavissa, käyttävät sekä pienet että isot toimijat. Meillä on myös tarvikkeita ja varaosia perinteisiin kengänvalmistuskoneisiin kuten Adler 30 ja Singer 29k.

Satulat ja nahat

Nahkakäsityö kuten satuloiden valmistus, toppaus ja kunnostus vaativat satulasepän ompelukonetta. Myös valjaiden ja suitsien valmistus ja korjaus sekä vöiden ja hihnojen tuotanto ovat toimintoja, jotka tarvitsevat raskaantyön ompelukonetta. Laukkujen valmistuksessa ja korjauksessa käytetään myös nahkojen ompeluun tarkoitettua konetta.

Purjeneulomot

Purjeneulomot valmistavat ja korjaavat purjehduksessa ja muissa vesiurheilulaitteissa käytettäviä tuotteita kuten esimerkiksi purjeita, katoksia ja tyynyjä. Autamme löytämään oikean koneen tarpeisiinne.

Erikoisratkaisut

Työskentelemme ammattikoneenrakentajien kanssa räätälöimällä erilaisia ratkaisuja kiinnittämiseen, leikkaamiseen ja merkkaukseen. Ne voivat olla kaikkea ohjelmoitavista ompeluautomaateista täydellisiin robotoituihin työpisteisiin. Meillä on asiantuntemusta ja kokemusta automatisoidusta ompelusta, kuumailma- ja kuumakiilahitsauksesta, ultraäänihitsauksesta, leikkaamisesta mitoituksesta ja telalevityksestä.

Brodeeraus

Brodeeraukset viestittävät jotakin usein esim. vaatteissa ja pyyhkeissä. Teollisuusbrodeerauskoneiden mukana tuleva suunnitteluohjelmisto mahdollistaa luovia ratkaisua yksinkertaisista nimibrodeerauksista värikkääseen vaatesuunnitteluun.